TEKEN- EN SCHILDERLESSEN
 

HOE IS DE BASIS CURSUS OPGEBOUWD?

 Week 1-3  Tekenen

Studies, perspectief, vergroten, gezichten, stillevens, dieren en figuren.

Deze eerste 3 modules omvatten een aantal interessante projecten die we doen met potlood en houtskool, en geven je de basis voor de rest van de cursus.


 Week 4-5   Olie pastelkrijt

Een boeiende module met felle kleuren – interessante stap-voor-stap projecten die met onze begeleiding geweldige resultaten opleveren.


 Week 6-8  Aquarelleren

Een heel populair medium en gemakkelijk om mee te werken als je eenmaal weet hoe.

Aan het einde van deze module, zal je alles geleerd hebben over het kleurenwiel, mengen, penseelstreken en wastechnieken, met als resultaat 2 of 3 schilderijen om trots op te zijn!


 Week 9-12  Schilderen met acrylverf

Een divers en prettig medium om mee te werken waardoor het extreem populair onder de kunstenaars is.
We hebben verschillende en spannende seizoensgebonden projecten voor je klaar liggen om deze vier weken mee aan de slag te gaan en onder de knie te krijgen.

Onze geleidelijke innovatieve lessen geven je de kans om jouw vaardigheden naar een aanzienlijk hoger niveau te brengen en we zullen in deze module alle schilderijen in alle rust helemaal kunnen afmaken.


 Week 13  Het inlijsten van uw meesterwerken

In deze fase van de cursus heb je al een aantal originele kunstwerken gerealiseerd om trots op te zijn. Je gaat jouw favoriete kunstwerken kiezen om in te lijsten voor de expositie!


 Week 14  Expositie

De laatste paar weken hebben jij en je medecursisten ieder jullie eigen portfolio’s gecreëerd. Elk portfolio bevat meerdere originele kunstwerken en je favoriete kunstwerken zijn opgehangen voor de expositie, waar familie en vrienden ook welkom zijn. Je kunt jouw werk na afloop van de tentoonstelling verzamelen en je nieuwe portfolio met jouw diploma trots mee naar huis nemen!


 MELD JE NU AAN!